Webshop

Webshop

Algemene Voorwaarden en Verzend & Retourbeleid

Verzend & Retourbeleid

Verzend & Retourbeleid

Wil je je het Boek met Ruimte voor Jezelf terugsturen? Geef dit dan binnen 14 dagen aan ons door. Daarna heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling of een gedeelte daarvan aan ons te retourneren.

Hoe werkt het aanmelden van een retour?
Je stuurt Susan een email (susan@kairos-consultancy.com) dat je je bestelling wilt retourneren. De kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening.

Is je bestelling compleet en onbeschadigd door ons ontvangen? Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na het aanmelden van je retour teruggestort. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar ons adres zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Levertijd en verzenden

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Wij streven ernaar om het boek of de boeken binnen 1 a 2 werkdagen te verzenden.

Het Boek met Ruimte voor jezelf kost €29,95. Dit bedrag is inclusief BTW en inclusief verzendkosten.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Bij Kairos doen we het graag anders. Zaken doen we vooral op basis van vertrouwen. Maar wel professioneel. Vandaar deze algemene voorwaarden.

Vestigingsadres Kairos Consultancy:  Dauwnetel 10, 7577 AD Oldenzaal

Schrijf je in voor nieuws & inspiratie
Voornaam
E-mailadres

* Wij bewaren je voornaam en e-mailadres conform onze privacyverklaring en sturen je twee keer per maand ons blog en incidenteel e-mails over onze dienstverlening toe. Afmelden kan altijd makkelijk via een link in elke mail die je van ons ontvangt.

Voorbeeld van één van onze inspiratievragen uit de mailing.