Ondernemer in Beeld

Voor de ondernemer die zich helder wil positioneren

Dit programma is iets voor jou als jij je als ondernemer op een creatieve manier helder wilt positioneren.

Je bent al een tijdje bezig met je positionering maar je draait in rondjes. Wat is het nou wat jou echt uniek maakt? Je wilt jouw toegevoegde waarde zichtbaar maken en zo fijne klanten aantrekken. Daarvoor moet je  goed weten wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Simpel toch?!

Of toch niet? Want als je een dienst verkoopt, verkoop je eigenlijk jezelf. En dat is veel spannender en persoonlijker dan het verkopen van een product. Want het draait echt om jou. Er is geen product om je achter te verschuilen.

To show yourself you need to know yourself.

Om jouw waarde propositie goed te kunnen vertellen (de weg naar buiten)  moet je eerst de weg naar binnen maken.

Wat levert dit traject mij op?

Aan het einde van het traject, heb je…

Duidelijk wat je komt brengen aan je klanten. Helder verwoord.

Je know, like, trust factor vergroot

Een eigen magazine om jouw zichtbaarheid te vergroten

Onze aanpak

We maken je blad ‘from scratch’ maar we hebben natuurlijk vele voorbeelden en templates om je te inspireren. We houden regelmatig contact over de voortgang. In principe via Zoom en email, en wanneer gewenst in persoon. Soms weet je even niet hoe je nu verder moet. Geen probleem, wij helpen je de drempels slechten!

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject in 3 maanden

Onderdelen van het traject zijn…..
Deelname Coverworkshop (1 dag)
3 online coaching sessies van 1 uur
1 online design sessie
1 interview met jou!
Regelmatig contact met je magazine designer

Het persoonlijk magazine

Het tastbare eindresultaat is een persoonlijk magazine.
Onderdelen van het magazine zijn….
Je leven en ervaring in beeld
Jouw 10 seconden boodschap
Door andere ogen (testimonials)
Dit ben ik ook
1 column van jouw hand (jouw expertise)

De investering € 2.495 excl. BTW

Hier gaan we mee aan de slag!

#Waarom

Je “Why” is de drijvende en inspirerende kracht voor jou en je organisatie. Het vormt de basis voor alles wat je doet met je bedrijf. Als je why groter is dan je angst, drijft dit je voort!

#Voorwie

Als jij de problemen voor je klant kunt oplossen op een manier die het beste in jou naar boven haalt – en de klant is bereid hiervoor te betalen – dan zit je op de goede weg

#Waaromik

Hier ga je overstag van werknemer naar ondernemer. Je leert jezelf te zien als een professional. Het gaat over wie je bent en wat je komt brengen voor je klant.

#Je persoonlijk magazine

Alles vindt zijn weerslag in je persoonlijk magazine. Een magazine voor jouw publiek, een unieke manier om jezelf te profileren zodat je goed gevonden wordt.

Meer weten?

We snappen dat je vast nog vragen hebt na het lezen van deze informatie. Daarom vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van dit traject en horen we je coachingsvraag graag van te voren. Boek een kennismakingsgesprek in de agenda van Marieke. Geheel vrijblijvend. Zo maken we nader kennis met elkaar en zul je een beter beeld hebben van het traject en of het bij je past.

Ervaringen van onze klanten

  • Wat ik heel mooi vind aan het programma is dat de mensen van Kairos oprecht begaan zijn met je en je gedurende 6 maanden begeleiden en stimuleren om het ondernemerschap verder aan te wakkeren. Een hele prettige stok achter de deur om niet te blijven hangen in ideeën maar het ook daadwerkelijk te doen.

    Daphne StapelQi@Work
  • Als hybride ondernemer én moeder ging mijn energie alle kanten op, waardoor mijn eigen onderneming steeds op pauze stond. Arjen, Marieke en Susan hebben mij geholpen om weer in de actie stand te komen.

    Henderieke VrielinkDenk - Beeldig fotografie
  • Ik was in eerste instantie sceptisch over het maken van een persoonlijk magazine. Ten eerste ben ik meer een online mens, maar belangrijker nog: wie zit er nou te wachten op de ARJAN? Inmiddels heb ik de kracht van het magazine ervaren: Ik ben degene die het magazine nodig had als handvat in mijn persoonlijke ontwikkeling. Vaak gebeurt het dat mensen vragen of ze het hele magazine mogen lezen. In dat geval laat ik er graag eentje achter en is het “per ongeluk” een onderdeel van mijn personal branding geworden.

    Arjan RengersINTRINSIQS

Cookie-toestemming

Bewerk uw cookie-voorkeuren of bekijk onze privacy policy.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen