Over Kairos

Kairos, een familiebedrijf

Mensen vragen ons vaak: Hoe is dat nou, om met je vader/zus/dochter samen te werken? Eerlijk gezegd? Wij weten haast niet beter. Thuis draaide het vroeger aan de keukentafel ook al om persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Susan was op haar vijftiende al “Hoofd Financiële Administratie” en Marieke was “Hoofd Inkoop”. Ondernemerschap is ons dus met de paplepel ingegoten.

Unieke combinaties

Snel & Scherp, dat zijn wij. Eerlijk & eigenwijs ook. En, enthousiast! We hebben een combinatie van bedrijfskundige en psychologische achtergrond, aangevuld met een groot aantal jaren ervaring in Nederland en de VS. Kairos is een klein en slagvaardig bedrijf met grote ambities en mogelijkheden. Onze unieke combinatie maakt dat wij vanuit meerdere generaties met verschillende perspectieven kijken. We werken persoonlijk en open en zijn resultaatgericht en creatief.

Wat betekent Kairos?

Eh, wat is Kairos? Die vraag krijgen we geregeld. Even een stukje theorie: Kairos is de Griekse God die staat voor ‘het geschikte moment en de juiste maat’.

Terwijl de tijd voorbij vliegt, is het dus de kunst om het geschikte moment voor creatie en groei te herkennen en te grijpen.
Je moet dus wel opletten.
Want voor je het weet razen deze mooie momenten onopgemerkt aan je voorbij.
Dan glipt jouw Kairos je door je vingers.
Als een manestraal die je niet kan pakken. (Doet mij denken aan ‘How do I solve a problem like Maria’ – uit de Sound of Music).

Arjen van Dijk

“Ik ben een entrepeneur” Ik kom door mijn bijzondere kijk tot creatieve en inventieve oplossingen, waarbij ik op een inspirerende manier ideeën omzet in resultaat.

Marieke van Dijk

“Ik ben een horizonverbreder” Ik breng je verschillende perspectieven; combineer inzichten uit onderzoek en de praktijk om je ideeën te verrijken.

Susan van Dijk

“Ik ben een visuele conceptualiseerder” Ik combineer creativiteit met diepgaande analyse en discipline. Ik help je je ware verhaal te vertellen waardoor je goed gevonden wordt.

Dit kun je verwachten als je met ons werkt

Spirit of generosity

We geven graag veel. We leveren een zeer hoge kwaliteit dienstverlening met snelle responstijden en zijn klantgericht. Wij willen met leuke mensen samenwerken die dicht bij ons staan. Het ‘Feels Like Family’ gevoel delen we met onze samenwerkings-partners maar ook met onze klanten. Wij staan dichtbij jou en je collega’s, werken persoonlijk en denken graag verder met je mee. Onze klanten zien ons naast trainers, facilitators en coaches ook als strategisch partner.

Tastbaar & Deelbaar

In alles wat we doen is er aandacht voor een tastbaar en deelbaar eindresultaat. Omdat wij geloven dat het pas ècht wordt als je het ook deelt.  We houden van kwaliteit. Kan het mooier? Mooi is voor ons niet alleen de verpakking maar ook de inhoud. Als er iets mooi uitziet, betekent dat voor ons dat er aandacht aan besteed is. Dat erover nagedacht is. Dit komt natuurlijk het mooiste tot uitdrukking in onze persoonlijke magazines en covers.

Denk- & Actiekracht

We staan niet aan de zijkant om je van een afstand advies te geven. Nee! We staan naast je, denken met je mee en helpen je (linksom of rechtsom) door beslismomenten heen. Onze vragen nodigen uit tot introspectie en het ontdekken van je drijfveren. We maken het concreet en visueel en daarmee helpen we je om je verhaal op een pakkende manier te verwoorden en verbeelden.

Online & Offline leren

We werken in onze programma met blended learning. We wisselen live contact af met calls en delen inspiratie en opdrachten in onze online leeromgeving. We geven webinars en houden van video en whatsapp. Zelf wonen we ook niet dichtbij elkaar (Oldenzaal, Almere en Voorburg) maar zijn altijd verbonden met elkaar (en het internet ).

Samen

Het team van fotografen, trainers en coaches waar we mee samenwerken zijn voor ons ‘part of the family’. Samenwerken doen we met mensen die passen bij onze klanten én bij ons. Wij werken met professionals die op een persoonlijke manier, snel en slim onze klanten kunnen helpen bij het aanscherpen van hun verhaal.

Annette Looijestijn

Magazinecoach, Fotografe, Coverworkshops

Wendy van Hardeveld

Magazinecoach en fotografe

Joost van Roijen

Trainer & Salescoach

 

 

 

Alies Tax-Alberts

Trainer Coverworkshops en Insights Discovery

Sandra Stokmans

Magazinecoach en fotografe

Erik Doornik

Trainer & coach coverworkshops

Janneke de Kler

Trainer Coverworkshops

Martine Karsdorp

Trainer Coverworkshops en Insights Discovery

Het team Kairos

Al sinds 2014 werkt Kairos nauw samen met Annette Looijestijn van Attentie Attentie. Hoewel Annette geen familie is, voelt de samenwerking wel zo. Annette kom je waarschijnlijk tegen bij onze coverworkshop en als magazinecoach. Haar communicatie en organisatieskills zorgen er ook voor dat ze verschillende projecten coördineert en zo houdt zij de vinger aan de pols.

Dat maakt het team van Kairos compleet. Samen werken we op een snelle en informele manier. Van onze klanten horen we vaak dat het zo prettig is om met ons samen te werken omdat wij altijd onze afspraken nakomen en snel reageren. Ook zijn we niet bang om de weg van de meeste weerstand te kiezen. Met onze scherpe blik laten we onze klanten de kracht van perceptie ervaren!