Team in Beeld

Stel je voor: een team dat niet alleen samenwerkt, maar écht verbinding met elkaar ervaart. Een team dat niet in de schaduw blijft, maar vol trots en duidelijkheid naar binnen én buiten acteert. Dat zou mooi zijn, toch? Maar heel eerlijk, dat is soms best lastig. Teams raken verstrikt in de waan van de dag, verliezen zichzelf uit het oog en worstelen met op koers blijven.

Herkenbaar? Dit teamtraject is een boost voor verbinding, helderheid en zichtbaarheid van je team.

Het resultaat? Een krachtig team dat niet alleen persoonlijke groei omarmt, maar ook de collectieve ontwikkeling hoog op de agenda heeft staan. En zichzelf hierdoor goed weet neer te zetten. 

Coverworkshopvoorteams

Ken jezelf, zie elkaar, vind verbinding 

Coverworkshop voor teams

Ken jezelf, zie elkaar en vind verbinding is het thema van deze workshop. In deze training maken we concreet wat jou uniek maakt. Je werkt samen aan jezelf en gaat aan de slag met je kwaliteiten, wat je drijft, wie ben je nog meer dan professional en waar droom je van? 

Team identiteitscover

Het hebben van een heldere en gezamenlijke teamidentiteit geeft richting en voegt betekenis toe aan jullie dagelijkse werkzaamheden. Tijdens de workshop ‘Teamcover’ storten we ons op de essentiële vragen die ieder team zichzelf zou moeten stellen.

Teammagazine

Om de resultaten en acties levend te houden én te kunnen delen bundelen we alle individuele covers en brengen we de identiteit van het team in beeld. Het team is leading bij dit maak-proces om te zorgen voor meer leerrendement en de verhoging van de impact van het magazine. 

Persoonlijk, tastbaar en deelbaar

Zowel de coverworkshop als de teamidentiteitsworkshop is los van elkaar te boeken.

Wil je met jouw team aan de slag?

Mail of bel mij direct. Ik ben er om je vragen te beantwoorden.

annette@kairos-consultancy.com

06 50 91 97 06