Zomeracties bij Kairos

Zomeracties bij Kairos
Annette Looyestijn

Zomeracties bij Kairos: Gun jezelf een moment van inspiratie

Zijn de aankomende zomerweken voor jou qua werk ook even nét iets rustiger?

Dan hebben we iets moois voor je! Pak die ruimte en gun jezelf een moment van inspiratie.

Easy to plan EN easy to do

** Speciaal zomeraanbod **  Maak zelfinzicht zichtbaar deze zomer

Allemaal gericht op jezelf(inzicht) tastbaar en deelbaar maken. 4 items die misschien al langer op je wensenlijstje stonden, maar waar je vaak niet aan toekomt. En nu ook voor een hele fijne zomerprijs. Alleen in juli en augustus.

Waar kun je uit kiezen?

 

V.I.P Ruimte voor jezelf in de natuur
Een ochtend of middag even full focus op jou en je plannen en verlangens. En dat op een locatie waar je echt even los komt van de dagelijkse dingen. Bijvoorbeeld het strand, maar het mag ook in een bos, op de heide, of boven op De Dom zijn. Uiteraard samen met één van ons 🙂

Insights Discovery profiel en terugkoppeling
Een Insights Discovery profiel helpt je om meer inzicht in jezelf en anderen te krijgen, je communicatie en samenwerking te verbeteren, en je professionele en persoonlijke groei te stimuleren. Het is als een spiegel die je laat zien wie je bent en hoe je je potentieel kunt maximaliseren.

Leer vlogstijl video’s maken en monteren in CapCut
Wil je op een snelle en persoonlijke manier jezelf (zakelijke of privé) meer profileren. En ben je nieuwsgierig hoe je daar video voor kunt inzetten? In deze training geeft Annette je praktische tips hoe je dat het beste kunt aanpakken en gaan we het ook gewoon doen. Na deze training heb je een eigen video gemaakt op je mobiel met CapCut.

Fotoshoot
Wil je nu echt wel eens een mooie en professionele profielfoto? Boek een tijdslot bij Annette en zij komt naar je toe met onze mobiele fotostudio (met 6 achtergrond kleuren). Je ontvangt 5 bewerkte foto’s die je overal voor kunt gebruiken.

Wil je meer weten of direct je plekje reserveren?

Klik op de button hieronder en stuur ons een mailtje, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ja ik heb interesse in dit aanbod!