Coaching met een persoonlijk Magazine

Coaching met een persoonlijk magazine

Wie ben jij en waarmee wil jij het verschil maken?

Of je nou RvB-er bent, manager, werknemer of ondernemer, dat maakt niet uit. Jouw verhaal staat centraal in dit coachingstraject met als kers op de taart een mooi resultaat: Een prachtig persoonlijk en professioneel magazine waarmee je jezelf écht neerzet!

 

Vind, Vertel en Verkoop je ware verhaal zodat je goed gevonden wordt

Wil je je verhaal op een duidelijke en overtuigende manier kunnen vertellen? Wil je iets van jezelf achter kunnen laten bij relaties, werkgevers of potentiële klanten? Iets waar je mee opvalt en dat bij jou past, met meer diepgang en persoonlijk contact?

In onze coachingstrajecten vergroot je je zichtbaarheid doordat je helderheid krijgt over wie je bent en waar je voor staat. Samen maken we de weg naar binnen én naar buiten door het maken van een persoonlijk magazine om je professioneel te profileren.

Wie ben jij?

In deze korte video leggen Arjen en Marieke van Dijk uit welke trajecten er zijn. En wat de verschillen zijn tussen Ondernemer in beeld, Professional in beeld en Executive in beeld.

Ja, ik ben op zoek naar coaching

 

Wat doet een Persoonlijk Magazine…

  • Het is een tastbare weergave van je leerproces
  • Je kunt dit magazine naar klanten of prospects opsturen zodat ze je (nog beter) leren kennen
  • Het traject versnelt het proces ‘van binnen naar buiten’ (van idee naar actie)
  • Je wordt gedwongen helder te formuleren wie je bent en waar je voor staat, zodat de ander jou goed begrijpt
  • Je legt je focus vast en daarmee wordt het echt – je creëert accountability
  • Je laat jezelf als mens zien in plaats van alleen als “functionaris” of “ondernemer”
  • Jouw kennis en ideeën mogen met de wereld gedeeld worden omdat de wereld daar wat aan heeft!

De impact van trots

Wij geloven dat ieder individu een unieke bijdrage heeft in onze maatschappij. En dat die bijdrage het best tot zijn recht komt als je als mens je hele zelf in kunt zetten bij wat je doet. Ruimte voor je hele zelf in je werk is dus essentieel voor het succes van zowel het individu als de onderneming.

Je hele zelf inzetten begint bij weten wie je bent en waar je voor staat. Wat jouw unieke bijdrage is. Zelfinzicht als belangrijkste basis om jouw Eigen Verhaal te vertellen én verder te brengen. Het is dé manier om zelf vorm te geven aan jouw leven en werken. Het maakt trots!

Kairos helpt je daarbij. Wij inspireren je graag om te ontdekken wat jou (of jouw team) uniek maakt en helpen je om dat krachtig en positief neer te zetten.

Zodat je niet alleen weet wat jouw (jullie) Eigen Verhaal is, maar dat ook met trots en plezier uitdraagt. Want iedereen mag trots zijn op zichzelf. Misschien wel dé sleutel tot succes.

Coaching met een persoonlijk magazine

Kies uit één van de drie varianten: