Leg wie je bent in wat je doet

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Leg wie je bent in wat je doet

Wat is jouw verhaal? Waarom wil je dat weten, vraag je je nu misschien af? Omdat wij geloven dat helderheid aantrekkelijk is. Voor jezelf maar ook voor de mensen om je heen. Zodat zij door je geïnspireerd en geraakt kunnen worden. Dat ze weten wie jij bent, wat je doet en waarom je doet wat je doet. Dàt is wat mensen willen weten. Als voorbeeld en inspiratie, maar het is ook voor jezelf. Want helderheid geeft richting en ruimte voor groei.

Ben jij dit?

Zie jij jezelf als ondernemende professional? En ben je op zoek naar een springplank om jezelf en je ideeën te lanceren? Wat zou er gebeuren als je jouw bijdrage aan de wereld echt zichtbaar maakt? Wij helpen je helder te krijgen waar je ‘van bent’ en het te verwoorden en te verbeelden. Zodat je een grotere bijdrage kan leveren en je meer van toegevoegde waarde bent voor jezelf en de organisatie waar je voor werkt.

Wie ben jij, zonder het bedrijf waarvoor je werkt?

Hoe wij je helpen het persoonlijke en het professionele te combineren

De coverworkshop

Coverworkshop

Begin met een dag aan jezelf werken. Zodat je écht eens antwoord kunt geven op de vraag: Waar ben jij van? Doe mee aan de coverworkshop.

Persoonlijk Magazine

Persoonlijk magazine

Wil je je verhaal op een duidelijke en overtuigende manier kunnen vertellen? In onze magazinetrajecten vergroot je je zichtbaarheid doordat je helderheid krijgt over wie je bent en waar je voor staat.

Boek MRVJ

Boek met Ruimte voor Jezelf

Het Boek met Ruimte Voor Jezelf is een combinatie van notitieboek voor (zakelijke) afspraken, een journal om te reflecteren en een planner om je inspiratie voor het jaar in bij te houden.

1:1 Coaching

1:1 coaching

Maak meer impact. Sta eens stil bij wie je bent en waar je naar toe wilt. Voel je gezien en maak stappen vooruit