Leg wie je bent in wat je doet

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Leg wie je bent in wat je doet

Wat is jouw verhaal? Waarom wil je dat weten, vraag je je nu misschien af? Omdat wij geloven dat helderheid aantrekkelijk is. Voor jezelf maar ook voor de mensen om je heen. Zodat zij door je geïnspireerd en geraakt kunnen worden. Dat ze weten wie jij bent, wat je doet en waarom je doet wat je doet. Dàt is wat mensen willen weten. Als voorbeeld en inspiratie, maar het is ook voor jezelf. Want helderheid geeft richting en ruimte voor groei.

Ben jij dit?
Wij werken met ondernemende professionals die een springplank zoeken om zichzelf en hun ideeën te lanceren. Wij helpen je bij het vergroten van je zichtbaarheid doordat je helderheid krijgt over wie je bent en waar je voor staat. Wij helpen je helder te krijgen waar je ‘van bent’ en het te verwoorden en te verbeelden. Zodat je met meer zelfvertrouwen jezelf kunt laten zien. Dat je weet waar jij voor staat. En anderen ook.

Wie ben jij, zonder je bedrijf?

Hoe wij je helpen om meer van jezelf te laten zien

Coverworkshop

Coverworkshop

Zoek je helderheid over wie je bent en waar jij voor staat? Zodat je écht eens antwoord kunt geven op de vraag: Waar ben jij van? Doe mee aan de coverworkshop.

Ambitie in Beeld

Ambitie in Beeld

Vertel je eigen verhaal! Dat is het uitgangspunt van Ambitie in Beeld. Zodat je niet langer afhankelijk bent van alleen het oordeel van je manager

Persoonlijk Magazine

Persoonlijk magazine

Wil je je verhaal op een duidelijke en overtuigende manier kunnen vertellen? In onze magazinetrajecten vergroot je je zichtbaarheid doordat je helderheid krijgt over wie je bent en waar je voor staat.

Boek MRVJ

Boek met Ruimte voor Jezelf

Het Boek met Ruimte Voor Jezelf is een combinatie van notitieboek voor (zakelijke) afspraken, een journal om te reflecteren en een planner om je inspiratie voor het jaar in bij te houden.

Cookie-toestemming

Bewerk uw cookie-voorkeuren of bekijk onze privacy policy.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen