Human potential is a terrible thing to waste

Bedrijfsontwikkeling

Bedrijsontwikkeling

Human potential is a terrible thing to waste

Hoe veel van hun potentieel zetten jouw mensen in?

Elke verandering wordt met de beste bedoelingen en vol vertrouwen ingezet. Je wilt als organisatie dat mensen in beweging komen – maar vaak zien we het tegenovergestelde gebeuren. Want: Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden.

Bedrijven beginnen een verandering vaak bij het aanpassen van organisatiestructuren en processen. Vaak wordt er ook nog wel gekeken naar welke skills (kennis en vaardigheden) er nodig zijn voor de verandering. Maar op deze manier wordt het potentieel van mensen nog niet volledig benut. Eén aspect is vaak onderbelicht: Lastig meetbaar en minder grijpbaar is de motivatie en mindset van medewerkers.

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers verandering internaliseren? Welke motivatie en mindset is daarvoor nodig? De sleutel hiervoor is zelfinzicht.

Herken jij dit?
Wij werken met organisaties die het potentieel in hun organisatie beter willen benutten. Wij helpen medewerkers bij het krijgen van zelfinzicht en dit op een persoonlijke, tastbare en deelbare manier inzichtelijk te maken.

De sleutel is zelfinzicht

Hoe wij je helpen om meer uit je mensen te halen

Cover voor teams

Coverworkshop

Ken jezelf, zie elkaar, vind verbinding’ is het thema van de coverworkshop voor teams. Teamleden krijgen hun eigen verhaal helder om meer uit de samenwerking met elkaar te halen.

Team in Beeld

Ambitie in Beeld

In de workshop Team in Beeld Insights Discovery zetten we Insights Discovery profielen in om zelfinzicht en inzicht in elkaar te vergroten.

Boek voor teams

Boek voor teams

Met dit laagdrempelige jaarprogramma hou je persoonlijke ontwikkeling blijvend op de agenda binnen je team.

Cookie-toestemming

Bewerk uw cookie-voorkeuren of bekijk onze privacy policy.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen