Human potential is a terrible thing to waste

Teamontwikkeling

Teamontwikkeling

Human potential is a terrible thing to waste

Hoe veel van hun potentieel zetten jouw mensen in?

Elke verandering wordt met de beste bedoelingen en vol vertrouwen ingezet. Je wilt als organisatie dat mensen in beweging komen – maar vaak zien we het tegenovergestelde gebeuren. Want: Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden.

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers verandering internaliseren? Welke motivatie en mindset is daarvoor nodig? De sleutel hiervoor is zelfinzicht.

Herken jij dit?
Wij werken met organisaties die het potentieel in hun organisatie beter willen benutten. Wij helpen medewerkers en teams bij het krijgen van zelfinzicht en maken dit op een persoonlijke, tastbare en deelbare manier inzichtelijk.

Hoe wij je helpen om meer uit je mensen te halen

Team in Beeld

Stel je voor: een team dat niet alleen samenwerkt, maar écht verbinding met elkaar ervaart. Een team dat niet in de schaduw blijft, maar vol trots en duidelijkheid naar binnen én buiten acteert. Dat zou mooi zijn, toch? Maar heel eerlijk, dat is soms best lastig. Teams raken verstrikt in de waan van de dag, verliezen zichzelf uit het oog en worstelen met op koers blijven. 

Herkenbaar? Dit teamtraject is een boost voor verbinding, helderheid en zichtbaarheid van je team. 

Coverworkshop

Insights Discovery

Insights Discovery

In elk team kan de samenwerking beter en effectiever. Er is begrip en betrokkenheid nodig om effectiever te worden en gezamenlijk veranderingen aan te kunnen. (H)erkenning van jouw bijdrage aan het team is hiervoor essentieel. Dit is een proces dat voortdurend om onderhoud vraagt. In de workshops met Insights Discovery zetten we Insights Discovery profielen in om zelfinzicht en inzicht in elkaar te vergroten.

  • “Mijn medewerkers zijn bij jullie in goede handen. Jullie werken vanuit een oprechtheid die ik niet overal kan kopen. En ook vanuit een oprechte interesse in de ander. Waardoor je de ander echt helpt.”

    Dite van EeuwijkEssent