1:1 coaching

1:1 coaching

Je loopt met een vraag waar je alleen niet uitkomt. Je bent op zoek naar een volgende stap in je carrière en je wilt daar graag met iemand op reflecteren.

Je hebt het gevoel dat er meer in zit maar het lukt je niet om het eruit te halen. Je bent elke dag druk bezig op je werk en ook thuis maar je hebt geen tijd om te reflecteren op wat je doet.

Als je deze vragen herkent en er is een verlangen om er wat mee te doen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wanneer is 1:1 coaching iets voor jou ….

  • Als je het gevoel hebt vast te zitten in een patroon
  • Je staat stil in je carrière maar wilt vooruit
  • Je bent altijd druk en raast maar door
  • Je hebt het gevoel té veel ballen tegelijk in de lucht te moeten houden

Kiezen is verliezen maar niet kiezen is meer verliezen

Het moet anders. Je weet dat je scherpere keuzes zou moeten maken, en grenzen moet stellen. Je wil kiezen voor wat belangrijk is voor jou.

Je voelt aan dat je er klaar voor bent. Je kent je waarom maar weet niet hoe en wat. Je hebt een update nodig van je “software of the mind”.

.

Contact & kennismaken

Een 1:1 coach traject ziet er zo uit

 

Tijdens de intake sessie verkennen we jouw thema’s. Optioneel gebruiken we hierbij een persoonlijk Insights Discovery profiel als input. Je ontvangt jouw eigen exemplaar van het Boek met ruimte voor jezelf waarin je jouw thema’s en aantekeningen vastlegt.

 

Vervolgens spreken we elkaar wekelijks of twee wekelijks tijdens live coaching sessies of via e-coaching. Tussendoor kun je onbeperkt sparren en vragen stellen per mail of app. Heb je een vraag of een actueel dilemma? Wil je dat je coach ergens over meedenkt? Vraag het en wacht niet tot een volgend gesprek. Dat kan altijd.

We snappen dat je een volle agenda hebt en zullen je dus niet te veel belasten met huiswerk. We pakken zoveel mogelijk op tijdens de gesprekken. Soms heeft een reflectie opdracht iets meer tijd nodig of vragen we je iets in de praktijk uit te proberen.

Durf te experimenteren

In de coaching gaat het niet om one liners maar om de eenvoud na de complexiteit. Dit houdt in dat je uit de comfort zone met komen en dat je zelf zult moeten stretchen omdat het echte leren buiten je comfort zone plaats vindt.

Dat betekent dat je niet alleen wilt praten, maar juist ook in actie wilt komen en durft te experimenteren met ander gedrag.

Wat levert de coaching je op?

  • Je krijgt helderheid in waar je staat, waar je naar verlangt én hoe je daar werk van maakt.
  • Je kijkt niet alleen naar ideeën maar onderzoekt ook in je omgeving waar draagvlak voor is
  • Je voelt je meer in control van je eigen carrière
  • Je hebt weer overzicht en zicht op waar je naar toe wilt, en hoe

Wil je met jouw ontwikkeling aan de slag?

Mail of bel mij direct. Ik ben er om je vragen te beantwoorden. Ik kom graag met je in contact voor een vrijblijvende kennismaking. 

arjen@kairos-consultancy.com

06 42 27 43 43‬