Tapas voor teamontwikkeling

Samen werken aan persoonlijke ontwikkeling

Bouw aan vertrouwen door ervaringen te delen

Als team bouw je aan vertrouwen door samen ervaringen te delen en te doorleven. Verbinding ontstaat door te delen en niet door alleen functioneel samen te werken. 

Teamontwikkeling is geen eenmalige actie, zeker online

Werken aan persoonlijke- en teamontwikkeling ontwikkeling is niet een eenmalige actie. Oog houden voor elkaar vraagt om blijvende aandacht.

Deze tapas voor teamontwikkeling zijn virtueel te volgen, maar zeker ook in een blended (live + virtueel) programma te integreren.

“Ik ging werken met Kairos vanwege de positieve energie. En hun mogelijkheid om via luchtigheid naar diepgang te komen en vice versa. Daarnaast heeft het Kairos team een enorme creativiteit in denk- en uitingsvormen.” Ervaringen van een teamleider

Dé oplossing: Tapas voor Teamontwikkeling

Korte maar krachtige inspiratiesessies gericht op een thema waar jouw team graag aandacht aan wil besteden.

Wij komen graag (virtueel) bij je op bezoek. In korte online inspiratiesessies brengen we een dosis positieve energie in je team.
De online inspiratiesessies duren 59 minuten. Het aantal deelnemers kan variëren tussen de 3 en 30.

Wij hebben meerdere tapas om uit te kiezen en/of te combineren.

Voorbeelden: Stress sessie, Feedback sessie, Afstemmen en verbinden, Type herkennen, Teamwiel analyse.

Een aantal van deze teamtapas zijn ook onderdeel van onze Insights Discovery trajecten. Deze zijn los in te zetten (als jouw team al een profiel heeft) of kunnen worden toegevoegd aan het Insights Discovery teamtraject.

Ook kun je kiezen uit een aantal teamgerechten. Dit zijn live workshops van 3 uur. Thema’s van deze workshops én van de online tapas kunnen we op verzoek aanpassen en speciaal voor jouw team ontwerpen.

Wil je teamontwikkeling laagdrempelig op de agenda houden?

Mail of bel mij direct. Ik ben er om je vragen te beantwoorden.

marieke@kairos-consultancy.com

06 31 33 88 62