Verandering is de enige constante

Verandering is de enige constante
Annette Looyestijn

‘Verandering is de enige constante’

Dit leerde ik jaren geleden al tijdens mijn bedrijfskunde opleiding. En hoe waar bleek dit gister weer te zijn… Samen met Annette gaf ik gisteren onze eerste #coverworkshop van dit jaar bij #FortLent.
Jaaaren geleden hielden we hier een aantal geweldige afsluitende events voor klanten waar ik met een goed gevoel op terug kijk. Geweldige plek, goede sfeer, mooie ruimtes en top service.

En wat ik me ook vooral herinnerde was het dijkje waar je overheen moest om er te komen. Beetje smal (en eng, zeker in het donker na een mooi feest) en het gevoel naar het einde van de wereld te rijden.

Gister reed ik er weer naar toe, maar nog voor ik goed en wel de nieuwbouwwijk uit was, stond ik al op de parkeerplaats. Wat een verandering! Het schudde me gelijk even wakker in de vroege ochtend.

De coverworkshop die we gaven was voor een bedrijf dat ook middenin een aantal veranderingen zit. Nieuwe eigenaren, een nieuwe teamsamenstelling, nieuwe koers. Niet iedereen was even blij met alle verandering, maar er werden rake dingen gezegd en waardering voor elkaar uitgesproken. Een verandering op zich, want het team was meestal niet zo open. Mooi, het begin van zo’n hopelijk constante verandering.