Magazine van de Maand mei: Alies

Magazine van de Maand mei: Alies
Annette Looyestijn

Mijn magazine gaat over de kwaliteit van leren. Ik beantwoord verschillende vragen zoals ‘Wanneer beklijft de inhoud van een training en wanneer niet?’, ‘Hoe maak je leren leuk?’? En ‘Wat is de groeimindset’? Van daaruit beschrijf ik verschillende dingen die je kunt doen
om impact te maken op je publiek. Daarnaast gaat het magazine ook over mij als persoon; zo ben ik een opgezette vogelbezitster, houd ik van hardlopen en ben ik pas getrouwd.

Deze maand staat het magazine van Alies Tax-Alberts centraal.

Volg ons op Facebook en dit Magazine van de Maand.

Wij gebruiken zelf geen marketing cookies en werken niet samen met adverteerders. Deze site gebruikt echter wel functionaliteit van sites die dat wel doen. Of u deze cookies krijgt hangt af van uw cookie-voorkeuren op de betreffende sites, maar voor uw bescherming tonen we deze onderdelen van de site pas wanneer u ons toestemming geeft voor marketing-cookies.

View details