Virtueel aanbod

Virtueel samenwerken
Creëer verbinding, juist nu!

Het is nieuw en tegelijkertijd lijken we eraan te wennen: virtueel samenwerken. We horen van veel mensen dat het best efficiënt werkt, zo online. Geen reistijden, files of ‘verspilde’ tijd bij de koffie automaat.
Meetings zijn vaak korter en je kunt er veel op een dag plannen. En toch…er mist wat: De terloopse gesprekken in de wandelgangen, ‘even sparren’ met een collega en de energie die je van elkaar krijgt. De ruimte voor het ongeplande en spontane ontbreekt.

Er ontstaat hierdoor een andere teamdynamiek waar je aandacht aan moet besteden. Je loopt het gevaar dat de verbinding binnen het team afneemt waardoor minder effectief samengewerkt wordt.

We hebben razendsnel geschakeld en onze kennis en expertise van virtueel werken ingezet om dit speciale aanbod voor teams te ontwerpen.

Helemaal virtueel te volgen, maar zeker ook in een blended (live + virtueel) programma te integreren.

Virtueel team insights discovery
Boek met ruimte voor jezelf
Virtuele tapas voor teamontwikkeling

Online werken, kort & krachtig

In een online training is de cognitieve bandbreedte van de deelnemers kleiner dan in een live training doordat er meer afleidingen zijn en minder non verbale communicatie.
Het is daarom belangrijk bij het omzetten van een live training naar een online training dat de opdrachten in de tijd worden uitgespreid.
Dit heeft als voordeel dat de teamontwikkeling langdurig en laagdrempelig aandacht krijgt.
Op deze pagina vind je al ons virtueel aanbod bij elkaar.

Virtueel team insights discovery

Zelfinzicht zichtbaar met Insights Discovery

In elk team kan de samenwerking beter en effectiever. Er is begrip en betrokkenheid nodig om effectiever te worden en gezamenlijk veranderingen aan te kunnen. (H)erkenning van jouw bijdrage aan het team is hiervoor essentieel. Dit is een proces dat voortdurend om onderhoud vraagt

In dit online traject krijgen teamleden goed inzicht in zichzelf (hoe zit ik in elkaar, hoe neem ik beslissingen en communiceer ik graag) én in elkaar.  We gaan aan de slag met het persoonlijk Insights Discovery profiel.

Stuur me meer!

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling maken.
Dat doe je samen.

Met dit laagdrempelige jaarprogramma houd je persoonlijke ontwikkeling blijvend op de agenda binnen je team

Het jaarprogramma rondom het Boek met ruimte voor jezelf is er om de cirkel van drukte te doorbreken. Om momenten te creëren om even écht stil te staan bij jou en je team. Een online support programma aangevuld met een offline facilitation kit voor jou als teamleider én het Boek met Ruimte voor Jezelf voor ieder teamlid.

Meer over boek voor teams
Boek met ruimte voor jezelf

Tapas voor teamontwikkeling

Zoek je een alternatief tussen alle online vergaderingen?

Wij komen graag virtueel bij je op bezoek. In korte online inspiratiesessies brengen we een dosis positieve energie in je team. De inspiratiesessies duren 45 tot 55 minuten. Het aantal deelnemers kan variëren tussen de 3 en 50.

Wij kunnen je team uitnodigen in onze ZOOM omgeving of gebruik maken van de meetingtool van jouw organisatie.  Wij hebben verschillende tapas om uit te kiezen en/of te combineren.

Voorbeelden: Stress sessie, feedbacksessie, afstemmen en verbinden online, maak je persoonlijke ikigai, faalfeestje, complimenten geven, communicatie-carroussel, teammetafoor.

Een aantal van deze teamtapas zijn ook onderdeel van onze Insights Discovery trajecten. Deze zijn los in te zetten (als jouw team al een profiel heeft) of kunnen worden toegevoegd aan het Insights Discovery teamtraject.

Stuur me meer!

Virtuele tapas voor teamontwikkeling

Wil je virtueel met jouw team
of organisatie aan de slag?

Mail of bel mij direct. Ik ben er om je vragen te beantwoorden.

marieke@kairos-consultancy.com

06 31 33 88 62