Team tapas

Samen werken aan persoonlijke ontwikkeling – online

Is jouw team ook moe van het continu online samenwerken?

Virtueel werken is voor veel mensen een dagelijks realiteit geworden. Wij merken dat nu de ‘nieuwigheid’ eraf is dat er een vermoeidheid naar voren komt. Teamleden die elkaar al in maanden niet (live) gesproken hebben, laat staan gezien. De onderlinge verbinding voelt verder weg en we zien dat soms de eilandjes problematiek groter wordt. Het uitzicht op langdurige blijvende online samenwerking verhoogt het stressniveau waardoor verschillen binnen het team uitvergroot kunnen worden.

Teamleden missen het informele contact en daarmee ook het ongeplande, het spontane en daarmee de uitwisseling van creativiteit. Kortom, de synergie komt in gevaar!

Deze tapas voor teamontwikkeling zijn virtueel te volgen, maar zeker ook in een blended (live + virtueel) programma te integreren.

“Ik ging werken met Kairos vanwege de positieve energie. En hun mogelijkheid om via luchtigheid naar diepgang te komen en vice versa. Daarnaast heeft het Kairos team een enorme creativiteit in denk- en uitingsvormen.” Ervaringen van een teamleider

Hoe creëer je synergie online?

Bouw aan vertrouwen door ervaringen te delen

Als team bouw je aan vertrouwen door samen ervaringen te delen en te doorleven. Verbinding ontstaat door te delen en niet door alleen functioneel samen te werken.

Teamontwikkeling is geen eenmalige actie, zeker online

Werken aan persoonlijke- en teamontwikkeling ontwikkeling is niet een eenmalige actie. Oog houden voor elkaar vraagt om blijvende aandacht.

Dé oplossing: Tapas voor Teamontwikkeling

Kort maar krachtige online inspiratiesessies
om ook op afstand goed met elkaar te kunnen blijven werken.

Wij komen graag virtueel bij je op bezoek. In korte online inspiratiesessies brengen we een dosis positieve energie in je team.
De inspiratiesessies duren 59 minuten. Het aantal deelnemers kan variëren tussen de 3 en 30.

Wij kunnen je team uitnodigen in onze ZOOM omgeving of gebruik maken van de meetingtool van jouw organisatie.  Wij hebben 12 tapas om uit te kiezen en/of te combineren.

Voorbeelden: Stress sessie, feedbacksessie, afstemmen en verbinden online, maak je persoonlijke ikigai, faalfeestje, complimenten geven, communicatie-carroussel, teammetafoor.

Een aantal van deze teamtapas zijn ook onderdeel van onze Insights Discovery trajecten. Deze zijn los in te zetten (als jouw team al een profiel heeft) of kunnen worden toegevoegd aan het Insights Discovery teamtraject.

Stuur me meer!

Wil je virtueel met jouw team
of organisatie aan de slag?

Mail of bel mij direct. Ik ben er om je vragen te beantwoorden.

marieke@kairos-consultancy.com

06 31 33 88 62