Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan!

Wat leuk dat je ons volgt op social media. Daar zijn we blij mee!

Wil je niks missen? Ontvang een e-mail zodra we een nieuw artikel hebben geschreven. Dat is maximaal een keer per week en soms wat minder ;-).
We zijn van snel en scherp, dus verwacht geen mega lange artikelen, maar de ene week een korte inspiratievraag, de andere week een interessant blog over uiteenlopende onderwerpen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling.

Voornaam
E-mailadres

* Wij bewaren je voornaam en e-mailadres conform onze privacyverklaring en sturen je twee keer per maand ons blog en incidenteel e-mails over onze dienstverlening toe. Afmelden kan altijd makkelijk via een link in elke mail die je van ons ontvangt.

Misschien ken je ons nog niet zo goed? Dit zijn wij. 

 

 

 

 

Kairos is een familiebedrijf.  Thuis draaide het aan de keukentafel al om persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Snel & Scherp, dat zijn wij. Eerlijk & eigenwijs ook. En, enthousiast!. We werken persoonlijk en open en zijn resultaatgericht en creatief. Sinds 2014 werken we samen met Annette Looijestijn van Attentie Attentie. Hoewel Annette geen familie is, voelt de samenwerking wel zo.