Mooie mensen, mooie ontmoetingen

Mooie mensen, mooie ontmoetingen
Annette Looyestijn

Tijdens de coverworkshop

Vorige week hielden Annette en ik weer een echte live coverworkshop in Den Bosch. Echte mensen (niet op een scherm :-)). Mooie mensen. Mooie ontmoetingen.
We zijn op zo’n dag altijd best intensief bezig om de verhalen van mensen naar boven te krijgen en helder neer te zetten. We merken elke keer weer in de coverworkshop dat het delen van je verhaal zorgt voor verbinding. Dat inspireert en activeert ook ons enorm!
Zo maar een greep uit de mooie ontmoetingen en verschillende verhalen die voorbij kwamen….
Coverworkshop
Er waren twee moeders die elkaar vonden tijdens de workshop doordat hun beide dochters dezelfde lichamelijke beperking hebben.
We zeggen altijd: ‘Neem je héle zelf mee, ook naar je werk’. Het gevoel iets met iemand anders gemeenschappelijk te hebben creëert namelijk verbinding. Mooi om te zien hoe dit kan werken.

Er was iemand die haar grote emigratieplannen opzij heeft moeten zetten door corona. Pittig en tegelijkertijd heel mooi om te zien hoe de droom om in het land van ‘don’t worry, mate’ te wonen en werken ook door kan werken in het hier en nu: De grote les: maak je niet teveel zorgen en kijk naar wat er wél kan!
Wat vertellen jouw dromen je?

Susan

#inspiratiemomentje #coverworkshop