Hou persoonlijke ontwikkeling op de agenda

Hou persoonlijke ontwikkeling op de agenda
Annette Looyestijn

Zit jij in de aanloop naar de gezellige drukke feestdagen ook in de modus ‘druk, druk, druk’? En schiet ruimte voor jezelf en aandacht voor je team er snel bij in?
Boekvoorteams

Neem dan nu een kleine stap om die cirkel van drukte te doorbreken. Om zo in 2020 ruimte voor persoonlijke groei te maken.

Hoe? Geef jezelf en je team het “Boek met Ruimte voor Jezelf” cadeau.

Het idee: iedereen die meedoet krijgt een boek (een echt boek) dat wordt ondersteund door een online support programma van ons.

Met opdrachten en motiverende mails – wij zijn dus je online stok achter de deur om persoonlijke ontwikkeling op een laagdrempeliger manier op de agenda te houden.

Wanneer is dit iets voor jou en je team?

  • Als je de wens hebt om goede gesprekken over ontwikkeling binnen je team te faciliteren en structureel op de agenda te houden.
  • Op zoek bent naar houvast om in kleine stappen grote sprongen te maken.
  • Je persoonlijke ontwikkeling iets van iedereen wil laten zijn, voor het individu én voor het hele team.
  • Een origineel kerst- of nieuwjaarscadeau met inhoud zoekt voor je team

Door het boek als leidraad te gebruiken heeft ieder teamlid aan het einde van het jaar een prachtig boek vol inspiratie, overwegingen, ideeën en wensen rondom zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Naar de shop

We hebben dit programma in 2019 met 5 teams in de pilot fase gedraaid en zijn er zo enthousiast over dat we dit in 2020 graag met meer teams uit willen gaan rollen – onder het mom van: een positieve start van 2020. 

Zijn jij en je team erbij? We zouden dat super vinden!