De ervaring van Tirzah met Ambitie in Beeld

De ervaring van Tirzah met Ambitie in Beeld
Annette Looyestijn

Tirzah volgde bij ons het ‘Ambitie in Beeld traject’ en dat bleek een waar ‘turning point’ in haar leven.

“Het proces om een visual te maken gaf mij een enorme boost om over mijzelf na te denken, maar dat het zo veel voor mij zou doen had ik niet verwacht.

 Het is echt een “turning point” gebleken in het proces dat ik ben ingegaan drie jaar geleden. Door het hele verhaal, mijn levensverhaal, te vertellen en op te schrijven weet ik nog beter te verwoorden waar ik vandaan kom en welke richting ik op wil. Het geeft me een gevoel van trots om terug te lezen welke ervaringen mij rijker hebben gemaakt als persoon. Ik heb nu een leidraad voor gesprekken over mijn persoonlijke ontwikkeling en de ambities die ik voor me zie.

 Er ontstaan nieuwe en verrassende openingen, omdat ik aan de hand van mijn visual mijn verhaal nog gerichter kan verwoorden en vertellen. Het is nu aan mij om te bepalen welke richting ik op wil, gerichte keuzes te maken en de kansen te grijpen die zich voor doen. Door dicht bij mijzelf te blijven, mijn kernwaarden en talenten te omarmen, ga ik met frisse energie de toekomst tegemoet.

 Op dit moment organiseren we ook een virtueel Ambitie in Beeld programma voor teams.