Bouw een bedrijf dat werkt voor jou

Bouw een bedrijf dat werkt voor jou

Dit halfjaar programma is iets voor jou als je op je bucketlist hebt staan dat je ooit nog eens voor jezelf wilt beginnen. Of als je van vakgebied wilt veranderen.

Wie ben jij en waarmee wil jij het verschil maken? Die vraag staat centraal bij Bouw een bedrijf dat werkt voor jou programma. Dit is een intensief programma voor mensen die van denken naar doen willen gaan. Dit traject vraagt tijd, aandacht, committent en energie. We werken praktisch en concreet en reflecteren op de stappen die je zet. Uiteindelijk levert dit traject jou een helder verhaal over waarmee jij het verschil wil maken in de wereld. Met als resultaat, een prachtig persoonlijk magazine waarmee je jezelf en je bedrijf écht neerzet!

Herken je dit?

Ik wil graag een stap maken maar vind het stiekem nogal moeilijk om al mijn zekerheden hiervoor op te geven.

“Ik doe nu vooral 100 dingen tegelijk …”

Ik doe echt leuk werk hoor, maar ik zie mezelf dit zo niet doen tot mij pensioen.

” Waar sta ik eigenijk voor als ik het bedrijfslogo van mijn voorhoofd afpeuter? Wat blijft er dan echt over?

Een persoonlijk magazine

In dit programma maak je en persoonlijk magazine waarmee je je professioneel kunt profileren.  Het persoonlijk magazine is een uniek middel om meer van jezelf te laten zien aan je (potentiële) klant. Je wordt gedwongen helder te formuleren, zodat de ander je goed begrijpt. Het geeft helderheid voor jezelf over waar je naartoe wilt.

Je deelt kennis en ervaringen, geeft tips en laat zien wat voor jou belangrijk is en hoe je je klant kunt helpen.

Kortom, een blad over jou, door jou, en van jou voor jouw publiek.

Bouw zes maanden intensief aan jezelf en je bedrijf

Wij geven je alles wat Kairos te bieden heeft.

Het programma bestaat uit een persoonlijke intake, vijf live bijeenkomsten, vijf webinars, 2 individuele coachingsgesprekken, whatsapp en SMS contact.

Het programma

Je doorloopt het programma in 6 maanden. We maken gebruik van groepsclinics en veel digitale middelen om leren en doen af te wisselen.

Dit programma is een groepsprogramma met veel individuele begeleiding. Jouw eigen leerdoelen en wensen voor je bedrijven worden aan het begin van het programma vastgelegd en bijgehouden.

Vijf live bijeenkomsten

In de bosrijke omgeving van Oldenzaal vinden de live-bijeenkomsten plaats. Deze dagen zijn altijd erg doe-gericht, waardoor je op het einde van de dag met een concreet product, je prijs of toegevoegde waarde weg gaat.

5 webinars

Iedere live-bijeenkomst wordt voorafgegaan door een informatief webinar. In deze webinars van 1 uur, gepland op een avond, behandelen we de theorie.

En nog veel meer…

 • Individuele magazinecoach
 • Twee individuele Skype Coachingsgesprekken
 • Buddy calls in de weken dat wij geen sessie hebben
 • What’s App (SMS) contact

Hier gaan we mee aan de slag!

#Waarom

Je “Why” is de drijvende en inspirerende kracht voor jou en je organisatie. Het vormt de basis voor alles wat je doet met je bedrijf. Als je why groter is dan je angst, drijft dit je voort!

#Voorwie

Als jij de problemen voor je klant kunt oplossen op een manier die het beste in jou naar boven haalt – en de klant is bereid hiervoor te betalen – dan zit je op de goede weg

#Waaromik

Hier ga je overstag van werknemer naar ondernemer. Je leert jezelf te zien als een professional. Het gaat over wie je bent en wat je komt brengen voor je klant.

#Hoe&wat

Wat zijn je producten en diensten? Welk probleem los jij op voor je klant en hoe verpak je dit op een aantrekkelijke manier? (meer dan alleen “uurtje-factuurtje”)

#Waar

Waar vind je jouw klanten? Welke kanalen zet je in? In deze module behandelen we de ‘challenger sales’. Je leert op een andere manier kijken naar acquisitie en verkoop.

#Je persoonlijk magazine

Alles vindt zijn weerslag in je persoonlijk magazine. Een magazine voor jouw publiek, een unieke manier om jezelf te profileren zodat je goed gevonden wordt.

Wat levert het je op?

 • Een helpende mindset die jou ondersteunt om een volgende stap te maken
 • Duidelijkheid over wie je wilt bedienen en hoe
 • Helder zicht op wat jou drijft en waar jij uniek in bent
 • Een sterk productaanbod, waarbij je niet alleen uurtje factuurtje levert
 • Helder zicht op wat jou drijft en waar je uniek in bent
 • Een persoonlijk magazine van 28 pagina’s waarmee je jezelf, jouw kennis en kunde én je bedrijf professioneel profileert
 • Een set professionele foto’s
 • Trots en energie!

Kosten en Planning

Aanmelden

Bouw een Bedrijf

€ 7.500

5 live bijeenkomsten
5 webinars (avond)
Q&A's en skypecalls in overleg
Een professionele fotoshoot + 5 rechtenvrije foto's
Insights Discovery Profiel
Digitale versie van je magazine in PDF + online plaatsen
20 gedrukte exemplaren van je magazine
5 termijnen

€ 15005 maanden

5 live bijeenkomsten
5 webinars (avond)
Q&A en skypecalles in overleg
Een professionele fotoshoot + 5 rechtenvrije foto's
Insights Discovery Profiel
Digitale versie van je magazine + online plaatsen
20 gedrukte exemplaren van je magazine

Ervaringen van onze klanten

 • Wat ik heel mooi vind aan het programma is dat de mensen van Kairos oprecht begaan zijn met je en je gedurende 6 maanden begeleiden en stimuleren om het ondernemerschap verder aan te wakkeren. Een hele prettige stok achter de deur om niet te blijven hangen in ideeën maar het ook daadwerkelijk te doen.

  Daphne StapelQi@Work
 • Als hybride ondernemer én moeder ging mijn energie alle kanten op, waardoor mijn eigen onderneming steeds op pauze stond. Arjen, Marieke en Susan hebben mij geholpen om weer in de actie stand te komen.

  Henderieke VrielinkDenk - Beeldig fotografie
 • Ik was in eerste instantie sceptisch over het maken van een persoonlijk magazine. Ten eerste ben ik meer een online mens, maar belangrijker nog: wie zit er nou te wachten op de ARJAN? Inmiddels heb ik de kracht van het magazine ervaren: Ik ben degene die het magazine nodig had als handvat in mijn persoonlijke ontwikkeling. Vaak gebeurt het dat mensen vragen of ze het hele magazine mogen lezen. In dat geval laat ik er graag eentje achter en is het “per ongeluk” een onderdeel van mijn personal branding geworden.

  Arjan RengersINTRINSIQS

F A Q

Bouw een Bedrijf

 • Wat als ik op één van de livedagen of webinars niet aanwezig kan zijn?

  Deelname is dan nog steeds mogelijk, al raden we je echt aan zoveel mogelijk bij de groepsbijeenkomsten aanwezig te zijn. De dynamiek van zo’n dag is moeilijk opnieuw te beleven. Webinars worden altijd opgenomen en kun je achteraf naluisteren en kijken. Mocht je een live-dag missen dan informeren we je persoonlijk over de inhoud. Mocht je nu al weten een dag niet te kunnen. Laat het ons in ieder geval even weten.

 • Hoeveel individuele begeleiding kan ik verwachten?

  Het is een individueel proces met collectieve momenten. In het programma zitten zo’n 2 – 3 deelnemers. De live-bijeenkomsten en webinars zijn gezamenlijk. Je krijgt daarnaast ook 2 tot 3 individuele skype-coachingsessie. In het proces naar het magazine toe word je individueel begeleid door je eigen magazine-coach. Hij of zij geeft het magazine naar jouw wens vorm en begeleid je bij het aanscherpen van de inhoud.

 • Wie zijn de andere deelnemers aan dit programma?

  Deelnemers zijn altijd enthousiaste, energieke en ambitieuze professionals. Sociale mensen die elkaar willen helpen met heel verschillende achtergronden, maar een zelfde soort droom.

  Deelnemers zijn professionals die op het punt staan om de wereld te veroveren en

  een volgende stap willen maken in hun carrière,
  een start willen maken met het opzetten van een eigen bedrijf of al een paar jaar ervaring hebben, maar focus (en/of omzet) missen

 • Hoe betrek ik mijn leidinggevende als ik hieraan wil deelnemen?

  Goede vraag! Betrekken is altijd de juiste oplossing. Het antwoord kunnen we je alleen 123 niet geven Wij worden wel altijd enthousiast als we creatieve oplossingen mogen bedenken. Dus als je wilt dat we even met je meedenken, stuur ons dan een berichtje. info@kairos-consultancy.com

 • Ik vind een magazine wel ver gaan. Moet ik echt met mijn kop op de cover?

  Het idee van het persoonlijk magazine komt voort uit de gedachte dat JIJ iets te delen hebt. Je kunt het magazine gebruiken bij acquisitiegesprekken, netwerkbijeenkomsten, het laten inlezen bij trainingen en online op bijv. Linked-in en op je website.

  Je hoeft het magazine in zijn geheel niet overal achter te laten, je kunt ook de artikelen die je schrijft online delen. Het gaat er vooral om dat jij kennis en ideeën hebt waar de wereld wat aan heeft! Het magazine is een hele mooie, professionele en persoonlijke manier om dat te laten zien.

 • Waarom een persoonlijk magazine?

  Het persoonlijke magazine is een tastbare weergave van je leerproces, het versnelt het proces ‘van binnen naar buiten’ (van idee naar actie).

  Door het maken van het magazine en het schrijven van artikelen word je gedwongen helder te formuleren zodat de ander jou goed begrijpt.

  Je legt je focus vast en daarmee wordt het echt (accountability)De vijf maanden vliegen vast voorbij en het zou goed kunnen dat je nog niet toe bent om aan alle onderdelen van het programma invulling te geven. Gelukkig krijg je toegang tot de online leeromgeving waarop alle opdrachten en modules te vinden zijn, waardoor je ook na de lanceringsparty nog kan verdiepen.

 • Hoeveel tijd kost dit programma mij?

  Als je deelneemt krijg je het beste wat wij te bieden hebben, maar het programma vraagt ook wat van jou. Het vraagt deelname aan de webinars en de live-bijeenkomsten: voorbereidingstijd, uitvoeringstijd en …. denk-tijd.

  Het schrijven van het magazine is een intensief én super waardevol onderdeel van dit traject. Wij begeleiden je en helpen je om de inhoud te bepalen. Je schrijft het magazine wel zelf en je duikt zeker een avondje oude fotoboeken in.

  Het uitvoeren van opdrachten en het neerzetten van je eigen verhaal in het magazine kost zo’n 1-3 uur per week, met een piek op het einde.

 • Ik ben al een aantal jaar ondernemer, is dit dan wel iets voor mij?

  Wel als je wel eens het gevoel hebt alleen maar heel hard te werken, maar niet te weten waar je precies naartoe op weg bent. Of als je klanten voornamelijk uit je omgeving komen, terwijl je veel meer mensen kan en wil bedienen. Maar ook als je veel meer gevraagd wilt worden voor de dingen die jij echt leuk vindt om te doen, in plaats van de dingen die je goed kan, maar geen uitdaging bieden.

  De vijf maanden vliegen vast voorbij en het zou goed kunnen dat je nog niet toe bent om aan alle onderdelen van het programma invulling te geven. Gelukkig krijg je toegang tot de online leeromgeving waarop alle opdrachten en modules te vinden zijn, waardoor je ook na de lanceringsparty nog kan verdiepen.

 • Ik ben ondernemend, maar (nog) geen ondernemer. Is dit programma dan wel wat voor mij?

  Zeker! Als je de wens hebt om voor jezelf te beginnen of echt als expert gezien wil worden. Ga er in ieder geval voor. Wij helpen je graag op weg! Bijvoorbeeld als het je maar niet lukt om de stap naar ondernemerschap te zetten. Misschien omdat je niet weet wat jij precies te bieden hebt of omdat je niet weet welk dienstenaanbod bij jou en de markt past.

  De vijf maanden vliegen vast voorbij en het zou goed kunnen dat je nog niet toe bent om aan alle onderdelen van het programma invulling te geven. Gelukkig krijg je toegang tot de online leeromgeving waarop alle opdrachten en modules te vinden zijn, waardoor je ook na de lanceringsparty nog kan verdiepen.

  En mooi meegenomen: Je kunt ook gewoon naast je baan een onderneming starten. Dan ben je namelijk een hybride professional.

Cookie-toestemming

Bewerk uw cookie-voorkeuren of bekijk onze privacy policy.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen