Kairos_onsverhaal2

kairos_logo_notext

Dit zijn wij, en dit is óns verhaalWij zijn een bedrijf. Een familiebedrijf.

Vader met twee dochters


kairos_logo_notext

Dit kun je verwachten als je met ons werkt

Spirit of generosity

Ondernemerschap is een prachtig instrument om de wereld te verbeteren. Dat doen we door veel te geven. We leveren een zeer hoge kwaliteit dienstverlening met snelle responstijden en zijn klantgericht. Wij willen met leuke mensen samenwerken die dicht bij ons staan. Het ‘Feels Like Family’ gevoel delen we met onze samenwerkings-partners maar ook met onze klanten. .Wij staan dichtbij jou en je collega’s, werken persoonlijk omdat… ‘We care’ –

Mooi!

In alles wat we doen is er aandacht voor schoonheid. We houden van kwaliteit. Kan het mooier? Mooi is voor ons niet alleen de verpakking maar ook de inhoud. Als er iets mooi uitziet, betekent dat voor ons dat er aandacht aan besteed is. Dat erover nagedacht is. Dat iemand iets graag wil delen. Dat komt natuurlijk het mooiste tot uitdrukking in onze persoonlijke magazines.

Denk en actiekracht in 1!

We staan niet aan de zijkant om je van een afstand advies te geven. Nee! We staan naast je, denken met je mee en helpen je (linksom of rechtsom) door beslismomenten heen. Onze vragen nodigen uit tot introspectie en het ontdekken van je drijfveren. We maken het concreet en visueel en daarmee helpen we je om dingen op een pakkende manier te verwoorden.

Online en offline leren

We werken in onze programma met blended learning. We wisselen live contact af met skype-calls en delen inspiratie en opdrachten in onze online leeromgeving. We geven webinars en houden van video en whatsapp. Zelf wonen we ook niet dichtbij elkaar (Oldenzaal, Almere en Voorburg) maar zijn altijd verbonden met elkaar (en het internet ).

Kairos Consultancy is de trotse sponsor van:

tedxscheveningen1

kairos_logo_notext


Dit is wat wij doen

Wij helpen ondernemende professionals om hun verhaal te vinden, te vertellen en te verkopen zodat zij zichzelf en de organisatie kunnen laten groeien.Hoe is dat nou, werken in een familiebedrijf?

Lees het interview met Arjen, Marieke en Susan. Interview

Ook part of the family

Annette-partof

Meer kairos-'familie'

Cookie-toestemming

Bewerk uw cookie-voorkeuren of bekijk onze privacy policy.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen