Unleashing potential in people organizations

 

home-1

Wat is jouw verhaal?

Jij hebt iets eigens toe te voegen in je werk en leven. Alleen is het soms lastig voor jezelf om te benoemen wat dat precies is. En dat is jammer.

Ons idee: daar moet je ruimte voor maken. Daar mág je ruimte voor nemen. Er is meer uit te halen is. Meer te groeien. Als persoon, team, of organisatie.

Denk maar eens na: “Wat zou er gebeuren als je jouw bijdrage aan de wereld ècht zichtbaar maakt?”

“Wat zou er gebeuren als je jouw bijdrage aan de wereld ècht zichtbaar maakt?”

Persoonlijk leiderschap begint bij jouw verhaal

De meest krachtige organisaties worden gecreëerd door mensen die in staat zijn om zowel verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf als voor het grotere geheel waarvan zij onderdeel zijn. Kairos inspireert mensen om het verschil te maken om hun persoonlijk leiderschap niet alleen voor zichzelf in te zetten maar dit ook te doen ten bate van een groter geheel. Ofwel – persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsontwikkeling gaan hand in hand.

Aanbod voor organisaties

Meer dan personal branding.

Om je verhaal goed te kunnen vertellen moet je eerst de weg naar binnen maken.
Een helder verhaal begint namelijk bij zelfinzicht. Waar personal branding meer op de buitenkant gericht is
– richten wij ons op de verdieping van persoonlijke groei.
Wij maken de weg naar binnen én de weg naar buiten.

Vertel mij meer!

Persoonlijk, tastbaar en deelbaar

It’s what sets us and you apart

In alles wat we doen zorgen we dat er een tastbaar en deelbaar resultaat is. Wij weten hoe lastig het is om voorgenomen acties vast te houden. En om zichtbaar te zijn in je organisatie of daarbuiten. Daarom leveren wij altijd een tastbaar en deelbaar eindresultaat. Een resultaat waar je trots op kunt zijn, wat je kunt én moet delen. Om te laten zien waar je voor staat – en wat je te brengen hebt.

Enthousiaste klanten

  • Na de teamtraining zagen wij een zeer duidelijke verbetering in onze resultaten! Daar ben ik uiteraard zeer blij mee. Hartelijk dank voor jullie hulp en wijze woorden om mij en mijn team op de juiste koers te krijgen.

    Teamleider Finance
  • “Kairos zie ik als een partner. Flexibel, denken goed mee. Snel en scherp. Anders dan anders. We hebben samen met Kairos een nieuw aanbod gemaakt voor ons Talent Development Programma.”

    Hoofd Learning & Development
  • Wat een geweldige dag was de coverworkshop met ons team. Ik merk dat ons team trotser is en beter op hun plek. Ze zijn meer een team.

    Manager Onderwijsgroep

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

Cookie-toestemming

Bewerk uw cookie-voorkeuren of bekijk onze privacy policy.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen